Top důvody, proč si půjčit auto v půjčovně

FND firma na důvěru FNDauto 24.05.2022

Top důvody, proč si půjčit auto v půjčovně

Dali jsme dohromady důvody našich klientů, proč se na nás obrací s požadavkem na půjčení vozu. Zajímá vás víc?

Plánujete služební cestu a chcete od prvního pohledu působit reprezentativně? Půjčte si například některý z oblíbených vozů Škoda, Volkswagen, Opel nebo Hyundai. Pokud je vaším snem dovolená bez starostí, při plánování zvažte zapůjčení vozu. V nabídce máme prostorné komfortní vozy za skvělé ceny.

Nenechte se ošálit. Dodávky vám můžou skvěle posloužit i když jedete v partě třeba na čundr. Alespoň jednou za rok se stane, že musíte s autem do servisu. Ať už se vám zkrátka vůz porouchá nebo z důvodu pravidelné prohlídky. I v tuto chvíli vám mohou posloužit naše vozy.

Chcete si koupit nové auto, ale nevíte, jestli bude vyhovovat vašim potřebám? Jednoduše si auto půjčte, a pokud se vám zalíbí, můžete si ho rovnou koupit. Pro zajištění mobility může sloužit jako vhodná alternativa i autopůjčovna. Dostáváte komfort a plné služby v reálném čase, flexibilně a velmi operativně.

Máte k dispozici široký výběr vozidel a můžete si nadefinovat základní požadavky na výbavu a stav vozidla, například typ karoserie, motorizaci, pohonná paliva nebo převodovku. Nenesete žádnou odpovědnost za správu vozu. Veškerý management a řízení nákladů nese provozovatel autopůjčovny, tedy FND Auto.

Možnosti pronájmu vozů u FND Auto

Krátkodobý pronájem
Máme širokou nabídku vozů k výběru a k dispozici. Naše vozidla jsou připravená ihned k provozu a ve výborném technickém stavu. Dbáme na jejich čistotu a zaručujeme vždy plnou nádrž, požadované pneumatiky a dodáváme je včetně dálniční známky a kompletního pojištění POV + HAV. Můžete u nás získat adekvátní slevu podle délky pronájmu.

Dlouhodobý pronájem
Rychlé vyřízení bez prověřování v registrech. Opět nabízíme vozidla  připravená ihned k provozu a ve výborném technickém stavu, čistá a s plnou nádrží, na požadovaných pneumatikách a vč. dálniční známky, pojištění POV + HAV.
Hlavní bonus: měsíční splátka zahrnuje kompletní servis, pneuservis, poplatky, dálniční známku, asistenci.

Váš náklad je pouze nájemné a palivo. Můžete tak efektivně plánovat provoz a nepřekvapí vás neočekávané výdaje na opravy vozu.

Půjčte si vůz ještě dnes v naší autopůjčovně v Brně, Jihlavě nebo Olomouci.


AUTOPŮJČOVNA BRNO    AUTOPŮJČOVNA JIHLAVA

AUTOPŮJČOVNA OLOMOUC

Autor: FND Auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.