Do našich řad přidáváme další značku – Hyundai

  • home icon
  • blog
  • FNDauto
  • Příspěvek: Do našich řad přidáváme další značku – Hyundai

FND firma na důvěru FNDauto 03.03.2022

Do našich řad přidáváme další značku – Hyundai

Toho, že pravidelně obměňujeme a přidáváme nové vozy na naše autopůjčovny, jste si určitě všimli. Rozšiřujeme portfolio našeho vozového parku a to o značku Hyundai. Tuto značku jsme si nevybrali náhodně, ale na základě informací a poptávek našich klientů. 

Proč právě Hyundai?

V rámci našeho vozového parku máme již značky Škoda, Volkswagen a Opel, to jsou prověřené značky, se kterými máme dobrou zkušenost. Naši klienti se nás také ptají na značku Hyundai, která svou třídou, vybavením i pohodlím, odpovídá značce Škoda a zároveň tyto vozy se vyrábějí také v ČR. Proto jsme se rozhodli je zařadit do našeho portfolia. Jaké typy si můžete půjčit a na jaké se můžete těšit?

Hyundai i20

Tento malý vůz odpovídá svou třídou právě velmi oblíbenému vozu Škoda Fabia. Pro naše autopůjčovny jsme vybrali karoserii hatchback, které se svou velikostí hodí právě do města a není problém s ním kdekoliv zaparkovat. Zároveň svou výbavou plně dostačují uživateli, mají klimatizaci, pohodlné sedačky, bluetooth handsfree, zadní parkovací senzory, automatické spínání světel a 5 stupňovou manuální převodovku. 

Vozy mají benzínové motory o objemu 1.2, které mají dostatečný výkon 55 kW pro městský provoz i svižnou jízdu mimo město, ale zároveň velmi dobrou spotřebu

Na jihlavské pobočce máme vozy s naftovým motorem o objemu 1.1 CRDi, také s dostatečným výkonem 55 kW a navíc ještě úspornější spotřebu. 

Hyundai i30

Na větší typ vozu z rodiny Hyundai se u nás můžete těšit již brzy. Tento model, vyráběný v Nošovicích u Frýdku-Místku, rozšíří flotilu našich vozů v následujících měsících. Vozy budou mít naftové motory o objemu 1.6 CRDi a výkonem 81 kW, případně jiné stejně úsporné, ale pro svižnou jízdu, dostačující motory. V nabídce budeme mít vozy s manuální i automatickou převodovkou.  

U tohoto modelu, který odpovídá svou třídou vozu Škoda Octavia, budeme nabízet karoserii kombi, která nabídne dostatek místa pro celou rodinu i na dovolenou, třeba do oblíbeného Chorvatska nebo Itálie.  

Tak co, už se těšíte, až se jedním z těchto vozů také projedete?

Autor: FND Auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.