O projektu: Rodinné domy Křelov

FND firma na důvěru FNDstavby 01.02.2022

O projektu: Rodinné domy Křelov

Slavíme! Prozatím náš největší projekt sklízí úspěchy. Třicet rodinných domů prodáno během deseti měsíců. Jak se ale zrodil nápad na tak velký projekt a co všechno předcházelo jeho realizaci?

Hlavní myšlenkou, která stojí za vznikem Rodinných domů Křelov, byla touha udělat něco většího. A hlavně něco, co opravdu bude dávat smysl. Kvalitní a pěkné bydlení v prostorných domech se zahradou a garáží.

 „Chceme vybudovat skvělé možnosti bydlení pro moderní rodiny, které chtějí vlastnit dům se zahradou a zároveň mít veškeré občanské vyžití na dosah ruky. Obec Křelov-Břuchotín toto vše splňuje. Kdo má rád centrum města Olomouce, ocení dopravní dostupnost do 10 minut autem,“ přibližuje projekt Ing. Patrik Legut, jednatel firmy FND Stavby s.r.o.

Nepustili jsme se do toho po hlavě

Nejen, že FND Stavby mají dlouholeté zkušenosti s výstavbou rodinných domů a menších developerských projektů. Vycházelo se i ze zkušeností s první etapou Rezidenční bydlení Křelov, které jsme realizovali na druhé straně obce.


Vizualizace projektu

Takový úspěch jsme nečekali

Prodej rodinných domů jsme spustili v říjnu roku 2020. Cílem bylo do konce roku prodat pět domů. Upřímně jsme se obávali, že jsme si stanovili cíl poměrně vysoký a nikdo ke konci roku dům kupovat nebude. K našemu překvapení se nám jich podařilo prodat jedenáct. A všech třicet bylo z nabídky pryč za deset měsíců od spuštění prodeje.

Kmitali jsme jako o závod

Divize FND Reality měla kompletně prodej domů na starost. Podmínky neměla vůbec jednoduché - probíhající pandemie, zdražení materiálu… Nejen, že předvedla skvělý výkon v rychlosti prodeje, ale najezdila možná i světový rekord na trase Brno-Olomouc. Tu realitka absolvovala celkem 97krát. Uskutečnilo se 170 prohlídek a z toho třicet šťastlivců si baráček koupilo.

Komplexnost služeb je pro nás klíčová

Nejen, že se na projektu významně podílela divize FND Reality a grant projektu FND Stavby. Připojila se i naše finanční divize FND Finance, která zajistila financování pro téměř polovinu majitelů nových domů. Ostatní klienti měli již předjednáno vlastní financování nebo měli své finance v hotovosti.

Budujeme nový život

V obci Křelov-Břuchotín aktuálně pracujeme na výstavbě třiceti rodinných domů včetně kompletně nové ulice, příjezdové cesty a veřejného osvětlení. V rámci projektu bylo možné vybírat ze tří typů dvoupodlažních domů, které jsou dispozičně řešeny jako 4+kk nebo 5+kk. Jedná se o nízkoenergetické domy třídy B. Hlavní předností domů je velká vnitřní užitná plocha, která zaručí komfortní pokoje, oddělené šatny, dostatek úložných prostor v podobě technické místnosti a spíže, a prostornou garáž nebo dvougaráž. Exteriér nabízí vyhrazené parkovací stání před domem a zahradu. Plocha pozemku Domů Křelov se pohybuje v rozmezí 396-735 metrů čtverečních, užitná plocha v rozmezí 130-162 metrů čtverečních.

„Už při samotné tvorbě projektů vždy myslíme na zapracování nejčastějších přání našich klientů. Domy jsou navrženy tak, aby i základní cena obsahovala slušný standard včetně pozemku. Díky našemu přístupu zajistíme klientům, aby v případě klientských změn dopláceli co nejméně,“ doplňuje pan Legut. 


Průběh výstavby 1. část

Aktuální průběh výstavby a galerii můžete sledovat přímo u projektu Rodinné domy Křelov.

Autor: FND Stavby

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.