Naše stavby mohou vyrůst s interiérem na míru

FND firma na důvěru FNDstavby 27.04.2023

Naše stavby mohou vyrůst s interiérem na míru

Možná jste to u zaznamenali z našeho Facebooku, ale rodina FND se nám rozrostla o nového člena. V úzké spolupráci s FND Stavby nově nabízíme služby našeho interiérového studia FND Design.

O zřízení nové divize FND se uvažovalo už delší dobu. A postupně se rodily konkrétnější plány. Pozice designérek zaplnily dvě dámy s veselou povahou, nadšením a skvělým citem pro design. Nemusíte se tak bát, že by se o vaše budoucí bydlení staral nějaký neumětel.

Co vlastně nabízí?

FND Designové studio pro vás zpracuje kompletní návrh interiéru. Je jedno, jestli se bude jednat o koupelnu, jídelnu, nebo třeba celý dům. Připravíme pro vás nejen realistické vizualizace, ale i výkresy s rozvržením všech prvků tak, aby nebylo třeba do stavby později zasahovat a vše bylo předem pro realizaci interiéru připraveno. Výsledkem bude komplexní paré projektové dokumentace v elektronické i tištěné podobě, obsahující vizualizace všech místností, celkový plán rozmístění nábytku, svítidel, vypínačů a zásuvek, nákresy nábytku na míru a kladečský plán obkladů. Vše doplní katalogy vybraného nábytku, svítidel a sanity včetně cen a cenových kalkulací od našich dodavatelů.

Návrh dispozic

Jak ideálně v plánovaném prostoru rozmístit nábytek a jednotlivé designové prvky? Vždy se nabízí vice variant řešení,my je s Vámi projdeme a společně vybereme tu nejlepší. Návrh dispozice počítá nejen s rozmístěním nábytku a dekorací, ale také s pozicemi vypínačů, zásuvek a svítidel tak, aby vše bylo přístupné a maximálně využitelné. V případě, že si objednáte návrh interiéru ve fázi hrubé stavby, navrhneme prvky elektroinstalace Vašemu interiéru na míru. Dům přizpůsobíme vaší představě a ne naopak.

Schematické výkresy a kladečský plán obkladů

Na otázky, „Kolik úložného prostoru nakonec budeme mít v kuchyni, obýváku nebo v ložnici, když je vybavíme vyladěným nábytkem na míru? Vleze se nám tam ještě taneční parket, nový šatník i dětská postýlka? Nebo už nebudeme mít místo ani na psí pelíšek?“, odpovídají schématické nákresy nábytku s přesným rozvržením vnitřního vybavení i otevírání dvířek. Díky nim získáte kompletní představu nejen o samotné vizualizaci, ale také o funkci a rozložení v prostoru. Kladečský plán obkladů zase zajistí, že obklady budou v naprostém pořádku. Obklady jsou bezesporu jednou z nejdůležitějších interiérových položek a je jedno, jestli se jedná o dlažbu nebo obklady ve vaší koupelně či kuchyni. Vše musí plnit nejen dekorativní účel, ale především splňovat nejpřísnější požadavky na kvalitu. Pomůžeme vám s výběrem materiálu, dodáme aktuální cenu i nejlepšího dodavatele.

Nejen 3D vizualizace

Abyste si Váš vysněný interiér mohli nejen dobře prohlédnout a představit, ale mohli si také důkladně projít všechny detaily vybavení, obdržíte od nás kromě realistických 3D vizualizaci také katalogy, které budou obsahovat všechny položky na seznamu vašich přání. Dlažby, obklady, sanitu. Nábytek, svítidla a další vybavení. Typy, rozměry, barevnost a v neposlední řadě ceny. Seznam dodavatelů je samozřejmostí, stejně jako cenové nabídky a zadání výroby našim dodavatelům. O vše se postaráme až do nejmenších detailů. Vy se už jen nastěhujete.

Jak vidíte, FND Design poskytuje kompletní služby návrhu interiéru a dohlédne na jeho úspěšnou realizaci. Pokud toužíte po útulném, moderním bydlení, nebojte se na nás obrátit a brzo si budete moct dát dobré jídlo v nové kuchyni, pohodlně si odpočinete v nové ložnici a všechny návštěvy budou obdivně koukat po vašem novém obýváku.

Autor: FND Stavby

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.