Nastal nejvyšší čas na změnu

FND firma na důvěru FNDstavby 16.03.2022

Nastal nejvyšší čas na změnu

Nebojte, nekončíme! Jen měníme kabát našich typových domů, a to hned o několik úrovní výš. Čeho všechno se změny týkají?

Tím, že jde doba neustále dopředu, určitě nechceme zaostávat a v posledních pár měsících využíváme moderní technologie naplno. Pomůžou vám nový dům vybrat jednodušeji a získat lepší a ucelejnější představu o tom, co od nového domu očekáváte a jaký by měl zkrátka být. Přeci jen, ve vašem novém domě strávíte velkou část vašeho života a musíte se v něm cítit co nejlépe. A toho určitě dosáhneme.

Vizualizace a půdorysy

Díky úpravě a modernizaci našich vizualizací a půdorysů jednoznačně získáte jasnou představu o daném domě. Zvolili jsme místo předchozích 2D rovnou 3D pohledy. Typový dům tedy vidíte ze všech stran. Nově jsme přidali i snímky interiéru, které opět posílí vaši představu a zároveň získáte i pořádnou dávku inspirace, jak si váš budoucí dům vybavit a zařídit. 

Nedílnou součástí nového looku našich domů jsou půdorysy, a ne jen tak ledajaké. Nové půdorysy vám poskytnou lepší orientaci v domě, je na nich přehledně vyznačená výměra jednotlivých místností, vstup do domu a délka i šířka domu. Díky těmto údajům na první dobrou zjistíte, zda se zvolený dům vejde na váš pozemek. Půdorysy najdete v galerii na webu u každého domu. 

Virtuální realita

U prvních šesti vybraných typových domů jsme vytvořili i takzvanou virtuální realitu. Po jejím rozkliknutí uvidíte půdorys, který zároveň slouží jako rozcestník. Jsou v něm znázorněny proklikávací body místností, které si můžete prohlédnout.

V praxi to znamená, že se díky tomuto nástroji ocitnete přímo v domě a můžete si hlavní místnosti prohlédnout ze všech úhlů. Malý tip pro ty, kteří mají doma speciální brýle pro virtuální realitu - díky nim je zážitek z prohlídky domu o úroveň výš.

Virtuálně se prozatím můžete přenést do domů: Mario, Denis, Tamara, Šarlota, Lena, Laura.

Malá ochutnávka

Momentálně finalizujeme deset nových typových domů. Jsou naprojektovány podle nejčastějších poptávek, která se k nám od vás dostávají. Nejčastěji se jedná o menší bungalovy 3+kk nebo 4+kk. Věříme, že si určitě vyberete i vy váš vysněný dům.


Vizualizace nového typového domu Jasmína

Díky těmto novým domům se nám zpomalila výroba tištěného katalogu, ale kdo si počká, ten si bude moct vybírat z nadupaného katalogu, který tentokrát připravujeme ve formátu A4.

Zůstaňte naladěni, s námi se máte pořád naco těšit!

Autor: FND Stavby

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.