Koně do Pardubic patří!

FND firma na důvěru FNDauto 20.02.2023

Koně do Pardubic patří!

Jednou za rok se do Pardubic sjedou koně z různých končin, aby poměřili svoje síly. Přijedou, utíkají, odjedou. Nám to přišlo trochu škoda. A protože máme koně rádi, rozhodli jsme se je přivézt nastálo. Nejsou to sice koně závodní, ale bezpečně Vás odvezou kam potřebujete. Koně zkrátka do Pardubic patří. I ty pod kapotou. A tak v Pardubicích FND auto otevřelo novou autopůjčovnu!

Moderní auta s prvotřídním servisem, skvělou výbavou, povinným ručením a dálniční známkou. Kdo by o to nestál? Vozů máme spoustu a vybrat si může opravdu každý. I z rozšířené nabídky služeb. Co nabízíme?

Krátkodobý a dlouhodobý pronájem

Přijdete, vyberete vůz a za 10 minut odjíždíte. Tak snadné a pohodlné to ve FND auto je. Ať už potřebujete auto jen na pár hodin, nebo na několik měsíců, u nás dobře pochodíte.

Dlouhodobý pronájem s odkupem

Není nutné si brát hned leasing a splácet půjčku s vysokými úroky. U nás si auto pronajmete a každá měsíční splátka pronájmu je i splátkou vašeho vozu. Poslední splátkou pak doplatíte předem smluvenou částku a auto už Vám říká „Pane“.

FND Mobilita

Toto je jeden z nejlepších autoprogramů na trhu. Proč? Protože máte k dispozici auto na 3 roky, jen za pár stovek měsíčně. Dejme tomu, že byste chtěli auto cca 3 roky staré s plným servisem, dálniční známkou, povinným ručením a sezónními pneumatikami v ceně. Běžně by Vás takové auto vyšlo na hodně peněz. U nás jej můžete mít na 3 roky za 15% z prodejní ceny vozu + DPH. V přepočtu to pak měsíčně vychází např. na 1500,-Kč. Takové podmínky se pak s leasingem nedají srovnat.

Nákup autopujčovného

S FND auto můžete dokonce i vydělávat. Poskytnete nám úvěr, za který koupíme auto, které pak bude vydělávat v autopůjčovnách. Měsíčně Vám pak posíláme výši splátek na umoření úvěru a k tomu výnos z autopůjčovného. Program sjednáváme na 36 měsíců a po jeho skončení Vám doplatíme zbytek úvěru. Po skončení jste tak opět bez dluhu a ještě jste vydělali.

To není všechno. Výdělek nemusí jít jen přes úvěr. Pokud máte volné auto v dobrém stavu, můžete jej poskytnout naší autopůjčovně a my Vám pak budeme platit, za využívání Vašeho auta.

 

FND auto má opravdu hodně co nabídnout. Teď jsme otevřeli pobočku v Pardubicích a příště to může být třeba Vaše město. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Autor: FND auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.