Jakým autem na hory nebo lyže?

FND firma na důvěru FNDauto 09.12.2021

Jakým autem na hory nebo lyže?

Blíží se zimní sezóna a lidé již vyhlíží první sněhové vločky a těší se, že si užijí sněhové radovánky na horách nebo pořádnou lyžovačku u nás nebo v zahraničí. Pokud nemáte vlastní auto, jaké si vybrat? To vám poradíme právě v našem článku.

Než si vyberete auto, se kterým byste chtěli vyrazit na hory, je důležité si položit otázku, kdo tam vlastně pojede. Jestli rodina nebo parta přátel. 

Vozy 4x4 – ideální pro rodinu

Ideálním vozem pro horský terén, z hlediska bezpečnosti je určitě čtyřkolka, co to znamená? Jedná se auta, které mají náhon na všechny čtyři kola, tedy dokážou si poradit i s horším terénem, nebo rozbředlým sněhem na silnici lépe než auta, které mají poháněna pouze jednu nápravu (přední nebo zadní). 

Jaké auta s tímto náhonem si u nás můžete vypůjčit? Jedná se aktuálně o vozy Volkswagen Tiguan 4x4. Na našich půjčovnách máme k dispozici vozy s manuální převodovkou nebo i automatickou. Jedná se o vozy typu SUV, tedy máte zde lepší výhled, komfortní jízdní vlastnosti a lepší bezpečnostní prvky.

9-místné vozy – ideální pro velkou partu lidí

Pokud jedete na hory jako parta přátel, nebo větší rodina, určitě vám doporučujeme vyzkoušet vícemístné vozy. Tyto vozy zaručují dostatek prostoru až pro 9 lidí a zároveň vám stačí pouze jeden řidič. Těmto vozům se říká mikrobusy a i když máte jen řidičský průkaz skupiny B, můžete převážet dalších 8 osob. 

U nás na půjčovně v Brně i Jihlavě si můžete vypůjčit vozy Volkswagen Transporter, které nabízejí právě tyto výhody.

 

Pro Vaše bezpečí nabízíme navíc i vypůjčení sněhových řetězů k těmto vozům, nebo si můžete vypůjčit SKIBOX na střechu, abyste měli ještě více úložného prostoru.

Autor: FND Auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.