HYPOTÉKA S CERTIFIKÁTEM - BUĎTE O KROK NAPŘED

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: HYPOTÉKA S CERTIFIKÁTEM - BUĎTE O KROK NAPŘED

FND firma na důvěru 01.10.2020

HYPOTÉKA S CERTIFIKÁTEM - BUĎTE O KROK NAPŘED

JAK TO FUNGUJE BĚŽNĚ

Koupě nemovitosti, to není jako kupovat rohlíky. Je to pro mnohé velký krok a většina lidí chce mít jistotu, že vše dopadne dobře. Na počátku toho všeho bývá často financování a otázka, jak se bude koupě nemovitosti realizovat. Hledáte vysněné bydlení a jakmile najdete, začíná vaše vyjednání, nejčastěji s realitkou. Pokud se o danou nemovitost nezajímá zrovna více lidí, nemusíte mít obavy, že Vás někdo předběhne. Složíte rezervační zálohu a začnete řešit hypotéku.

JAK TO UDĚLAT LÉPE?

Buďte o krok napřed než ostatní a mějte už hypotéku připravenou. Existuje několik možností. Všechny Vám ale zajistí lepší vyjednávací a výchozí pozici, protože budete pro prodávajícího kvalitním obchodním partnerem. Bude mít totiž jistotu, že koupě ve Vašem případě klapne. A to je to, co si každý prodávající přeje. Prodat rychle a bez komplikací.

JAKÉ JSOU MOŽNOSTI

1) Hypotéka s certifikátem - získejte přímo od banky potvrzení, že Vaše úvěruschopnost je zcela v pořádku. Banka si nezávazně prověří Vaši bonitu a registry a vystaví Vám certifikát, že na požadovanou hypotéku v pohodě dosáhnete. Tento certifikát má platnost 2 měsíce a k ničemu Vás nezavazuje.

2) Hypotéka dopředu - v tomto případě Vám opět banka prověří registry i bonitu a rovnou získáváte hypoteční smlouvu. Ta uvádí, na kolik peněz dosáhnete, jaká bude úroková sazba, délku splácení a další parametry hypotéky. Hypotéka je tedy již Vaše a nikdo Vám ji nevezme. Od banky získáváte 1 rok na to, abyste bydlení našli. A kdyby jste to náhodou nestihli, lze tento termín většinou ještě o půl roku prodloužit.

3) Nezávislé prověření bonity - vaši úvěruschopnost a bonitu lze předem ověřit u jakékoliv banky. S našimi klienty to provádíme tak, že i když ještě nemají vybranou nemovitost, dávno vědí, že jsou bonitně v pořádku. Znají své finanční limity, vědí kolik budou platit a jsou v pohodě. Rovněž potvrzujeme realitní kanceláři nebo přímo prodávajícímu, že z hlediska financování je vše prověřené a v pořádku. Takové ověření je zcela zdarma a přinese Vám při hledání nemovitosti klid na duši. A pokud se během hledání nestane nic zásadního (změna zaměstnání, nemoc, atd.), dá se považovat za stoprocentní.

VÝHODY VŠECH PROGRAMŮ:

- zajistíte si lepší úrokovou sazbu

- máte náskok před ostatními zájemci o nemovitost

- máte spoustu času na hledání nemovitosti

- nikdo Vám už hypotéku nevezme

- nemusíte se bát ztráty rezervační zálohy

Na závěr Štěstí přeje připraveným a v dnešní době vysokých poptávek je dobré být připraven. Ozvěte se nám - zdarma Vás připravíme na tento důležitý krok ve Vašem životě.

Využijte kontaktní formulář.

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.