Novinky v nabídce nemovitostí

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: Novinky v nabídce nemovitostí

FND firma na důvěru 31.08.2023

Novinky v nabídce nemovitostí

Po měsících stagnace a prakticky zamrzlého trhu s nemovitostmi se vše začíná opět hýbat a nastává vhodné období, kdy začít přemýšlet o koupi nemovitosti. FND Reality má ve své nabídce několik zajímavých novinek, které nabízí pěkné bydlení na krásné Moravě.

Byt 3+KK v Mikulově

Mikulov je krásné historické město na hranicích s Rakouskem. Nádherný zámek, krásná příroda, dobré víno a není to daleko do Břeclavi, k vodní nádrži Nové Mlýny nebo i do Znojma nebo Brna.

Právě v tomto místě nabízíme byt 3+KK, 60 m2 v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu. Parkování není problém a co by kamenem dohodil najdete 3 obchody, vlakové nádraží, dětské, psí hřiště a venkovní posilovna. Základní i mateřská škola, koupaliště i sportovní hala jsou také pár minut pohodlné chůze od bytu.

Cena bytu je 3 490 000 Kč vč. DPH

 

Rodinný dům 7+1 Oleksovice

Nedaleko krásného Znojma se nachází obec Oleksovice. Klidná lokalita nabízí krásnou přírodu s vřesovištěm, lesem a rybníkem. Obec se nachází nedaleko hlavní silnice z Pohořelic do Znojma, a tak není problém se autem dostat do většího města během několika minut. Do Oleksovic navíc pravidelně jezdí autobus.

Zde nabízíme opravdu prostorné pohodlné bydlení v rodinném domě 7+1, 219 m2 v osobním vlastnictví. Cihlový dům je po rekonstrukci, má vytápění na tuhá paliva, je napojený na veřejnou kanalizaci, vodovod a přívod elektřiny 230 V. Dům má na střeše umístěné fotovoltaické panely a parkování je možné před domem nebo na zahradě. K domu náleží i pozemek o výměře 1129 m2, na kterém lze postavit další rodinný dům.

Cena domu je 16 750 000 Kč vč. DPH

 

Rodinné domy 5+ KK Uhřice

Uhřice jsou malebná vesnička nedaleko Kroměříže. Právě zde probíhá výstavba dvou rodinných domů prostřednictvím FND Stavby. Oba mají shodné dispozice 5+KK. Jeden s pozemkem 572 m2 a druhý 420 m2. Jedná se o úsporné novostavby s čističkou odpadních vod, veřejným vodovodem a vlastním parkováním. Cihlové domy nabízí prostorné bydlení nabízecí dostatečné soukromí a dobrou dostupnost autem do větších měst, jako je Kroměříž, nebo Vyškov. Do obce jezdí pravidelně autobus.

Cena domů je: 7 350 000 Kč (pozemkem 420 m2) a 7 650 000 Kč (s pozemkem 572 m2) vč. DPH

 

V Brzké době se také budete moct podívat na nabídku dalších nemovitostí ve Šlapanicích u Brna (rodinný dům) a v Hodonicích u Znojma (byt). Nezapomeňte tak sledovat naši nabídku na www.fndreality.cz. Díky spojení jednotlivých divizí Firmy na důvěru nabízíme také výhodné financování prostřednictvím FND Finance.

Autor: FND Reality

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.