FND Reality: Byl pro nás rok 2021 úspěšný?

FND firma na důvěru FNDreality 06.01.2022

FND Reality: Byl pro nás rok 2021 úspěšný?

Splnili jsme definované cíle, kterých jsme chtěli v roce 2021 dosáhnout? Jaké jsou naše plány do nového roku?

Za největší úspěch určitě považuji růst našeho realitního týmu. V roce 2020 jsem ve FND Reality figuroval sám společně s pár příležitostnými externisty. V minulém roce se mi podařilo vybudovat stabilní základnu o třech makléřích a šesti tipařích (lidech, kteří si na branži makléře ještě netroufají, ale jsou jim nemovitosti blízké), kteří se vám, našim klientům, mohou plně věnovat.

Není tajemstvím, že vůči firmám v Brně patříme prozatím k těm menším. Přesto se nám podařilo v uplynulém roce prodat 48 nemovitostí v Jihomoravském, Olomouckém a Zlínském kraji a také v kraji Vysočina. 

V létě si nás mateřská společnost Firma na důvěru při stěhování nezapomněla zabalit s sebou do nového sídla na Žarošické. Jako realitka máme svou vlastní kancelář, k dispozici komfortní zázemí i řadu jednacích místností pro schůzky s klienty. Velkou výhodou těchto prostor jsou parkovací stání přímo u budovy. Čili pokud za námi máte cestu, nemusíte si s parkováním dělat starost.

Úspěšnost prohlídek nemovitostí vnímám jako velmi silnou. V roce 2021 proběhlo celkem 196 prohlídek nemovitostí. Z toho nám vyplývá, že v průměru každý čtvrtý zájemce nemovitost opravdu koupil

Na prohlídky s klienty jsme najezdili přes více než 26 000 kilometrů. Pro vaši představu, je to jako byste jeli z Brna do Prahy a zpět 130krát za rok, čili téměř každý třetí den.

Uvědomuji si také, jak je komunikace k veřejnosti důležitá. Proto jsme v předchozím roce natočili několik videí na sociální sítě, zapracovali jsme celkově na obsahu a našich webových stránkách, na přidané hodnotě a rozšíření spoluprací s novými partnery.

V novém roce určitě chci rozšířit náš realitní tým o další makléře a tipaře, abychom mohli uspokojit klienty v rámci rozsáhlejšího perimetru Brna než tomu bylo doposud.  

Autor: Petr Pilát

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.