Nové rodinné domy v Uhřicích

FND firma na důvěru FNDreality 01.02.2024

Nové rodinné domy v Uhřicích

Přemýšlíte, o novostavbě, ale nechcete čekat, než proběhne celý proces výstavby? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. FND Reality nabízí k prodeji dva nové domy v malebné vesnici u Kroměříže.

Domy

V brzké době bude dokončena výstavba domů v Uhřicích, menší obci s výbornou dostupností asi na půli cesty mezi Vyškovem a Kroměříží. Patrové domy s dispozicemi 5+KK nabídnou vše co se od moderního domu dá čekat.

Z ulice bude RD přístupný vchodovými dveřmi. Za hlavním vchodem se nachází zádveří. Odtud je přístup do technické místnosti a do chodby se schodištěm. Chodbou se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyní, do pokoje a na samostatné WC. Z obývacího pokoje je řešen vstup na terasu a odtud na zahradu.

Schodiště vede do chodby 2.nadzemního podlaží, kde se nachází ložnice, dva pokoje a prostorná koupelna s WC. V prostoru chodby jsou navrženy stahovací schody do půdního prostoru. Zastropení podkroví je vytvořeno SDK podhledem. Součástí záměru jsou zpevněné plochy pro parkování vozidel, chodníky, terasa a přípojky inženýrských sítí.
Vytápění tepelným čerpadlem vzduch-voda, RD se bude vyznačovat výborným nadstandartním zateplením.

V ceně domů je také návrh interiéru od našeho studia FND Design.

A kolik, že domy stojí? 7 350 000 Kč a 7 150 00 Kč. Rozdíl v ceně činí velikost pozemku. Jeden stojí na pozemku o velikosti 572 m2, zatímco velikost druhého je 420 m2. Jaká je plánovaná podoba a jak probíhá výstavba se můžete podívat na našich stránkách.

Lokalita

Jak už jsme zmiňovali, Uhřice jsou dobře situovaná klidná obec. Na dálnici se dostanete coby dup a po ní doslova za pár minut dojedete buď do Kroměříže, nebo v opačném směru do Vyškova a Brna.

Veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, ZŠ, MŠ, lékař, sportovní a kulturní vyžití najdete buď ve zmíněných městech, nebo dokonce jen 4 minuty jízdy v obci Morkovice-Slížany. V obci najdete také právě rekonstruovaný zámek, jehož původ sahá až to 14. století.

Hledáte-li klid a pohodlné bydlení v novostavbě, na kterou nemusíte čekat dlouhé měsíce, než se postaví, je toto pro vás ideální volba. Podívejte se na naše stránky www.fndreality.cz, nebo se rovnou ozvěte Petrovi na telefon +420 602 850 800.

Autor: FND Reality

 

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.