HOMESTAGING: DÍKY SPRÁVNÉMU HOMESTAGINGU PRODÁTE NEMOVITOST RYCHLEJI A ZA VYŠŠÍ CENU

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: HOMESTAGING: DÍKY SPRÁVNÉMU HOMESTAGINGU PRODÁTE NEMOVITOST RYCHLEJI A ZA VYŠŠÍ CENU

FND firma na důvěru 15.01.2021

HOMESTAGING: DÍKY SPRÁVNÉMU HOMESTAGINGU PRODÁTE NEMOVITOST RYCHLEJI A ZA VYŠŠÍ CENU

Homestaging - v realitním světě naprosto běžný výraz, ale mezi normálními smrtelníky cizí slovo. Co že to vlastně znamená? V své podstatě se jedná přípravu nemovitosti k prodeji nebo pronájmu, cílem je vyzdvihnout její atraktivitu, urychlit tak její prodej a navýšit tím i prodejní cenu.

Mnoho lidí, ale i realitních kanceláří, homestaging podceňuje, nevěnuje přípravě nemovitosti dostatek času a to se následně projeví nejen na inzerovaných fotografiích a videích, ale i v očích kupujícího.

Když sdělíme klientům, ať připraví nemovitost k focení, často se nám v praxi stává, že toto sdělení pochopí pouze jako běžný úklid domácnosti. Kupujícího ale nezajímá, jaký používáte šampon nebo že jste zapomněli umýt nádobí od večeře. Proto bereme homestaging do svých rukou a vaši nemovitost proměníme k nepoznání.

Stolek, lampa, květina

Pokud se jedná o nemovitost, která je prázdná a nevybavená, například se jedná o novostavbu, správná realitka sáhne do svého mobiliáře a prázdné nemovitosti dodá tu správnou atmosféru. Stolek, lampa, květina nebo mísa s čerstvým ovocem jsou základem pro aranžování bytu. Zvykem je také prostřít stůl, dát lůžkoviny na postel a do koupelny stužkou převázané ručníky a vonné svíčky.

Studie prokázaly, že se zařízený byt prodá rychleji. Dává to smysl i nám. Vše je o emocích. Díky fotografiím, ale hlavně tomu, co ztvárňují, si kupující musí na první pohled umět představit, jak si v daném obýváku čte knihu, jak si dává relaxační vanu i jak se mu bude skvěle pracovat v zařízené pracovně.

 

Úspěch tkví v detailech

Ve FND Reality víme, že nestačí jen moderní vybavení a pěkné dekorace. Úspěch tkví v detailech. Proto se zaměřujeme i na drobnosti, které každého hned nenapadnou. Kouzlo se skrývá také například ve sladění doplňků, barev i materiálů. Pozor – tím, že nemovitost, kterou chcete prodat, uděláte atraktivnější než ve skutečnosti je, se nejedná o klamavou reklamu ani podvod. Díky homestagingu ukazujete potenciál naší nemovitosti.

 

5 tipů, jak se přiblížíte profesionálnímu homestagingu:

- ukliďte a zredukujte předměty v místnosti

- rozsviťte lampy a světla, zapalte svíčky

- myslete na všechny smysly, dbejte i na vůně

- vyzdvihněte přednosti nemovitosti

- odstraňte rušivé elementy a uspořádejte nábytek

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.