5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou autem z půjčovny

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: 5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou autem z půjčovny

FND firma na důvěru 20.07.2021

5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou autem z půjčovny

Půjčení vozu v půjčovně má mnoho výhod a odpadne vám spousta starostí. Proč si tedy půjčit vůz v půjčovně a nejezdit na dovolenou svým vlastním vozem?

Bezpečí vždy na prvním místě

Vozy z půjčoven jsou v perfektním bezvadném stavu, pravidelně servisované a neustále pod kontrolou. Povinné ručení i havarijní pojištění je samozřejmostí. Výhodou je, že toto vše je již v ceně pronájmu vozu. Při cestování autem si děláte navíc přestávky podle sebe a kdykoli si tak odpočinete od dlouhého soustředění při řízení.

Vše je obstaráno za vás

Umýt čelní sklo a světla, ne-li celé auto, koupit dálniční známku, zkontrolovat a doplnit provozní kapaliny, dohustit pneumatiky, zkontrolovat a případně dokoupit povinnou výbavu - to je jen několik věcí, které před výjezdem na dovolenou autem musíte udělat. Nezdá se to, ale je toho celkem hodně. Nemyslíte? Pokud se obrátíte na některou z našich autopůjčoven v Brně nebo v Jihlavě, vše je obstaráno za vás. Vy si jen vyzvednete klíče, vámi zvolený vůz a můžete se vyjet slunit.

Široké možnosti výběru

Na ježdění do práce nebo na nákup vám možná postačí menší osobní auto. Na dovolenou se ale obvykle jede několik hodin, někdy i desítky, pokud jedete dál. V tom případě je důležitý komfort, dostatek místa a hlavně úložného prostoru. Pokud vás pojede celá parta, ekonomicky i sociálně je jasnou volbou devítimístný transporter, který ve své garáži nemá každý.

Nájezd i výbava ve vítaném nadstandardu

Když si půjčíte auto na 7 dní, máte možnost najet bez příplatku až 2100 km. S tímto nájezdem bez problémů zajedete do Chorvatska nebo baltské pobřeží a zpátky do ČR. Při delším cestování je vždy vítaná klimatizace, parkovací asistent, asistent hlídající jízdní pruh a auta kolem vás, nebo další technické vychytávky, které vám usnadní a zpříjemní dlouhé hodiny za volantem. 

Pokud netušíte, kam autem na dovolenou vyrazit, omrkněte Tipy na dovolenou autem po Evropě, které vás inspirují k objevování neobjeveného.

Proč si zvolit právě FND Auto

Zaměřujeme se především na půjčování vozů střední třídy, manažerských a užitkových. Naše půjčovny najdete v Brně a Jihlavě. Kromě krátkodobého půjčování vozů na dovolenou se zaměřujeme i na výhodný dlouhodobý pronájem vozů. Pro nás je klient vždy na prvním místě a kromě skvělých cen dostává i prvotřídní servis.

Autor: FND Auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.