Naše realitní kancelář má plnou marketingovou podporu

FND firma na důvěru FNDreality 04.01.2024

Naše realitní kancelář má plnou marketingovou podporu

Prodej nemovitostí se neobejde bez propagace. Stejně jako v každém obchodě i v realitách platí, že je třeba veřejnosti sdělit, že máme co nabídnout. FND Reality si zakládá na poskytování komplexních služeb. Co všechno nabízíme?

Fotografie jsou základ

Před samotným focením je třeba prostor připravit. Ve spolupráci s naším realitním makléřem se vše povede tak, aby byl výsledek co nejlepší. Následně dorazí náš fotograf, aby vaši nemovitost profesionálně zdokumentoval. Kvalitní fotky totiž zvednou atraktivitu a případný kupující dostane přesnější představu o nabízeném domě, bytě či jiné nemovitosti. Po domluvě s naším makléřem je možné zajistit také videoprohlídku, která opět zvyšuje kredibilitu inzerátu.

Jak to probíhá?

V den fotografování se na domluvený čas k vám dostaví makléř s fotografem. Fotograf si nejprve projde celou nemovitost a naplánuje si pořadí místností. To je dobré i pro vás. Pokud totiž budete ještě potřebovat přesunout, některé osobní věci, víte, kdy a kde se bude fotograf pohybovat můžete postupně přesouvat věci do místností, které nejsou zrovna v záběru. Takováto spolupráce urychluje celý proces a vše tak máte rychleji za sebou.

Pokud se u vaší nemovitosti bude pořizovat i videozáznam, probíhá vše většinou tak, že se nejdříve nemovitost nafotí a následně proběhne ještě jednou s kamerou.

Postprodukce

Po pořízení fotografií, popřípadě videa, následuje zpravidla několik dní na zpracování materiálů. Proběhne postprodukce. Úpravy, ořez, střih a následně všechny materiály zveřejníme v inzerátu. Vaši nemovitost zviditelníme na našich stránkách a na všech nejznámějších realitních webech. Připojíme k němu i poutavý, ale pravdivý popis. Správně napsaný inzerát zvyšuje pravděpodobnost prodeje. Copywrighting pro nás také není neznámou. Naopak. S psaním realitních inzerátů máme bohaté zkušenosti.

Co potom?

Zajistíme veškerou propagaci i následné prohlídky. Náš makléř provede zájemce nemovitostí a podá k ní výklad. Až se zájemci definitivně rozhodnou, zajistíme všechny potřebné náležitosti. Administrativu i vše ostatní. Celým procesem vás provedeme od A do Z a zajistíme úspěšný prodej vaší reality.

Autor: FND Reality

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.