Reference: Rozsáhlá proměna panelového bytu 3+1 v Olomouci

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: Reference: Rozsáhlá proměna panelového bytu 3+1 v Olomouci

FND firma na důvěru 23.03.2021

Reference: Rozsáhlá proměna panelového bytu 3+1 v Olomouci

V minulém roce oslovil naši firmu FND Stavby starší pár s požadavkem na kompletní rekonstrukci bytu, starého přes 30 let v původním stavu. To nám zavánělo skvělou příležitostí, jak ukázat, co všechno zvládneme levou zadní. Jak celý proces probíhal?

Na byt jsme se přijeli podívat osobně, nafotili jsme si jej, přeměřili a přizvali interiérové studio, se kterým dlouhodobě spolupracujeme. Zajistili jsme studii od A do Z a následně dali dohromady projekt interiéru, který jsme předložili našim klientům.

S našimi klienty proběhlo několik schůzek, během kterých jsme čím dál více pronikali do vysněné představy jejich nového bydlení. Po předložení projektu byl pár doslova nadšený a odsouhlasil jeho realizaci.

Rekonstrukci jsme zahájili v říjnu roku 2020. Klienti si z bytu vystěhovali veškeré své věci. Pro původní vybavení, včetně kuchyňské linky a koupelny, jsme zajistili likvidaci a vyklizení. Výměnu oken za nová jsme řešit nemuseli, ta už byla vyměněna. Následně jsme se mohli plně věnovat stavební části rekonstrukce.

Byt se podle nového projektu měnil i dispozičně, proto jsme započali rekonstrukci tzv. bouracími pracemi. Zlikvidovali jsme některé příčky, demontovali původní dveře a zárubně, a dveřní otvory zarovnali. Ve většině místností jsme snížili stropy o podhledy ze sádrokartonu a usadili bodové osvětlení. Během rekonstrukce jsme zároveň kompletně vyměnili veškeré instalace, tj. vodu, odpady i elektroinstalaci.

Po stavebních pracích jsme se vrhli na pokládku dlažby, plovoučky, obkladů, montáži umyvadla, toalety a kuchyňské linky. V poslední fázi jsme se věnovali instalaci nábytku na míru, posuvných dveří dělaných na zakázku, a na finále proběhla výmalba celého bytu. Než jsme majitelům byt po rekonstrukci předali, zajistili jsme ještě kompletní úklid po malování i celkové stavbě.

Během rekonstrukce se objevilo pár kostlivců a prací, se kterými se původně nepočítalo, ale vše se bezvadně vyřešilo. Za pár měsíců jsme dokázali starý původní byt proměnit v moderní, svěží a bezbariérový byt, který poslouží majitelům i ve stáří. Začátkem března roku 2021 jsme manželům z Olomouce byt předali a ti už se těší na stěhování do nového.

Slova klientky: „Firma FND Stavby zajistila vše od začátku až do konce. Tímto jim děkujeme a určitě doporučujeme všem, kdo by rádi i na „stará kolena“ chtěli zvelebit svoje bydlení, stojí to za to!“

Autor: FND Stavby s.r.o.

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.