Chcete auto na splátky? Využijte dlouhodobý pronájem s odkupem!

  • home icon
  • blog
  • FNDauto
  • Příspěvek: Chcete auto na splátky? Využijte dlouhodobý pronájem s odkupem!

FND firma na důvěru FNDauto 16.08.2022

Chcete auto na splátky? Využijte dlouhodobý pronájem s odkupem!

Když potřebujete vůz, který standardně stojí stovky tisíc, tak většinou jdete do banky, kde si vezmete úvěr nebo pořídíte auto na leasing, pokud vám banka na něj ale nepůjčí, co dál?

Průměrné stáří vozů v ČR je kolem 15 let, co si takhle pořídit vůz, který má cca jen polovinu tohoto věku? Nabízíme dlouhodobý pronájem aut na 2 – 3 roky s následným odkupem do vašeho vlastnictví.

Pravidelně modernizujeme vozy

Abychom udrželi kvalitu služeb, které našim klientům nabízíme, pravidelně obměňujeme vozy na novější modely, to ale neznamená, že vozy, které měníme jsou již bezcenné nebo dokonce „staré vraky“, naše vozy dostávají tu nejlepší pravidelnou péči a servis, proto jsou v tom nejlepším technickém stavu. Klienti ale vyžadují stále modernější a novější vozy, tak se jim snažíme maximálně vyhovět a proto vznikl tento program pro naše klienty.

Podmínky programu

Nabízíme různé vozy, které si od nás na 2 – 3 roky dlouhodobě pronajmete a po uplynutí této doby splácení vozu, si auto za zůstatkovou cenu odkoupíte do vlastnictví. Tedy již od počátku platíte vlastní vůz formou nájmu. Po tuto dobu, je vůz z naší strany pojištěn povinným ručením s možností připlacení havarijního pojištění. Servis a další pravidelné úkony – olej, pneumatiky, brzdy atd., jdou již za vámi  – budoucím majitelem, a měl byste se k vozu chovat, jako by byl již ve vašem majetku.

Nabídka vozů

V rámci programu dlouhodobého pronájmu s odkupem nabízíme převážně koncernové vozy značek Škoda, Volkswagen, Hyundai nebo Opel. Tyto vozy jsou pravidelně servisovány, v dobrém technickém stavu a maximální stáří vozů je cca 7 let – což je polovina průměrného stáří vozů v ČR. Většinou se jedná o vozy, které se nám vrátí z dlouhodobého pronájmu a klient požaduje novější model. V nabídce máme SUV, rodinné kombíky, ale i malé vozy do města.

Splácíte vlastní vůz již od začátku

V případě operativního leasingu nikdy nebudete vlastníkem auta za dostupných podmínek, ale s našim programem již od první splátky umořujete dohodnutou cenu vozu. Formou měsíčního nájmu, který je rozvržen do 24 nebo maximálně 36 měsíců vůz splácíte. Poslední splátkou nájmu je zaplacena kupní cena a vůz se již přepisuje na vás. Tak co jdete do toho s námi?

 


Detail programu a poptávka

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.