Olomouc je naším druhým domovem

FND firma na důvěru FNDreality 17.10.2022

Olomouc je naším druhým domovem

Olomouc je krásným městem s významnou historií. Najdeme zde Sloup nejsvětější trojice, Arcibiskupský palác, katedrálu sv. Václava, orloj, Pevnost poznání a nově i pobočku FND reality.

Kde nás a naše služby najdete?

Abychom Vám byli blíž, rozhodli jsme se vydat do dalšího moravského města. Kromě našeho domovského Brna se nyní můžeme setkat i v Olomouci, kde jsme připraveni Vám poskytnout plný servis naší realitní kanceláře. Pokud víte, kde je magistrát města Olomouce, určitě najdete i naši pobočku sídlící hned vedle na Wellnerově ulici č.p. 1.

Vyhledání nemovitosti

FND reality není obyčejná realitka. Máme pro Vás řadu programů, díky kterým dokážeme s realitami kouzla. Jedním z nich je Vyhledání nemovitosti. Díky našim dlouholetým zkušenostem a kontaktům jsme schopni vyhledat nemovitost podle vašich představ. Můžete sice hledat sami, ale s námi skutečně najdete.

Zhodnocení nemovitosti

Pokud se rozhodnete svůj příbytek prodat, jistě byste za něj rádi dostali co nejvíce peněz. Zkontaktujte nás a my Vám pomůžeme dát domeček do „pucu“. Díky drobným i větším rekonstrukcím dokážeme zvednout hodnotu nemovitosti tak, že výsledná hodnota pokryje náklady na opravy a ještě Vám přistane příjemný peníz do kapsy.

Odhad nemovitosti

Reality sebou dnes nesou vysokou cenu. Ale není to cena vytažená z klobouku. Nemovitost je vždy třeba odhadnout a správně nacenit. Jak se to dělá a co všechno určuje cenu domu nebo bytu jsme psali v jednom z předchozích článků. Jsme profesionálové, kteří ví jak na to. Takže i když se vám bude zdát, že jsou ceny vysoké, není to jen tak. Nic nepodceníme a vše férově naceníme.

Rozestavěný dům

V životě lidském jsou momenty, kdy se z vysněného snu může stát noční můra. Začnete stavět dům, ale vlivem okolností dojdou peníze na jeho financování. Jak tuto situaci vyřešit? I s tím Vám rádi pomůžeme. Máme možnosti jako je výkup a prodej rozestavěného domu, prodej souběhem, nebo bydlení s investorem. Vždy hledáme řešení, které je nejvhodnější pro vaši situaci.

FND řešení

A protože máme velkou podporu od našich dalších divizí Firmy na důvěru, jsme schopni Vám nabídnout i stavbu nového domu prostřednictvím FND stavby, nebo chytrou hypotéku díky FND finance.

Jsme víc než jen realitka. Zavolejte našim makléřům a domluvte si schůzku v našich nových olomouckých prostorách na Wellnerově ulici. Těšíme se na Vás.

Autor: FND Reality s.r.o.

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.