Sníte o vlastním bydlení? S námi se tento sen stane realitou

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: Sníte o vlastním bydlení? S námi se tento sen stane realitou

FND firma na důvěru 27.07.2021

Sníte o vlastním bydlení? S námi se tento sen stane realitou

Bydlení ve svém má celou řadu výhod. Můžete si jej zařídit podle sebe, hodnota vaší nemovitosti postupem času roste a jste sami sobě pánem. S námi vyřídíte hypotéku rychle, chytře a bez poplatků. Na vás je pouze vybrat si, jaký způsob bydlení je pro vás ten pravý.

Bydlení pro mladé

Pokud jste mladý pár, který se chcete trhnout od rodiny a mít dostatek svého soukromí na budování nové životní etapy, doporučujeme bydlení v bytě nebo menším domě. Bohatě to pro vás postačí, plánování rodiny je daleko a vy si hlavně chcete užívat.

Proto jsou dnešním trendem takzvané „herny“. Nebojte, nemáme na mysli žádný hazard, ale odpočinkovou místnost, do které si umístíte fotbálek, herní konzole, gauč s televizí a stolní hry. Kdykoli k vám přijde na návštěvu parta přátel, o zábavu máte vždy postaráno.

Jakmile se časem rozhodnete pro větší bydlení a pomyslíte více na budoucnost, efektivně zrefinancujeme vaši hypotéku a pomůžeme vám k pořízení většího domova.

Bydlení pro rodiny s dětmi

Jestliže se chcete usadit a začít budovat rodinu nebo se již s rodinou přesunout na větší místo, jednoznačně v nemovitostech vítězí rodinný dům. Kde na něj ale vzít? To už ponechejte na nás. Přijďte za námi s představou vašeho bydlení, vyhodnotíme vaši bonitu a uděláme tzv. scoring žadatele (ohodnocení u bank), a dle výsledků vám nabídneme nejlepší řešení pro vaši situaci. Navíc našim klientům ušetříme pměrně na splátkách přes 3.000 Kč měsíčně a to se vyplatí.

Vícegenerační nebo sdílené bydlení

Chtěli byste bydlet ve vlastním, ale sami na dům finančně nedosáhnete? Pomůžeme vám s financováním vícegeneračního domu, ve kterém budete mít vy, vaše děti, ale i vaši rodiče dostatek prostoru a zároveň si budete všichni na blízku.

Bydlení s rodinou není to pravé? Další variantou vlastního bydlení je Sdílené bydlení, řešení určené pro všechny z vás, kteří každý měsíc vydáváte zbytečně peníze za drahé nájemní bydlení. Jedná se o skvělý kompromis, jak bydlet ve svém a zároveň se o náklady na bydlení s někým dělit.

Vlastní bydlení už máte? Tak investujte!

Díky vaší nemovitosti nabýváte na vaší bonitě, kterou můžete jednoduše zhodnotit v rámci programu Investiční nemovitost. Do dvou let si tak vyděláte až 400.000 korun. Zní to jako sen? Žádný sen, s námi je to realita.

Autor: FND Finance

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.