Poslední volný domek v Křelově znamená jen jedno. Na bývalém poli roste jeden domek za druhým a noví majitele už se těší na nastěhování.

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: Poslední volný domek v Křelově znamená jen jedno. Na bývalém poli roste jeden domek za druhým a noví majitele už se těší na nastěhování.

FND firma na důvěru 01.10.2020

Poslední volný domek v Křelově znamená jen jedno. Na bývalém poli roste jeden domek za druhým a noví majitele už se těší na nastěhování.

RODINNÉ DOMY KŘELOV - PRODEJ ZAHÁJEN!

Proč jsme si pro výstavbu domů vybrali obec Křelov

Obec Křelov - Břuchotín leží na severozápadním okraji olomoucké aglomerace a má přibližně 1800 obyvatel. Velkou výhodou místa je výborné napojení na město Olomouc, díky dálničnímu přivaděči směrem od Mohelnice, který je cca 1 km od obce. V obci je také mateřská školka, základní škola, restaurace, víceúčelové sportoviště a další občanská vybavenost.
Perfektní dostupnost na cyklostezku, spojující Olomouc a Náklo, nebo se po ní můžete vydat k nedalekému koupališti v pískovně Poděbrady.

Vybrali jsme klidné prostředí na dosah velkoměsta

Ve městech se vytrácí sousedská soudržnost a díky stěhování do obrovských bytových domů už ani neznáme své sousedy. Přitom nejdůležitější vztahy v životě, které nás obohacují, jsou ty rodinné, přátelské, ale i sousedské.

 



Příroda a kulturní památky pro volný čas

Břuchotín je skutečnou branou do CHKO Litovelské Pomoraví a navíc jen několik desítek minut od Přírodního parku Sovinecko. Na krásné kulturní památky Hrad Bouzov, Žádlovice, Vranová Lhota nebo přírodních krás Javoříčských jeskyní se dostanete do 30 minut autem.

Kdo má rád centrum města Olomouce, ocení dopravní dostupnost do 10 minut autem.

Dopravní dostupnost je velmi důležitá

Našli jste místo, kde Vás nic nezaskočí. Rychlé nákupy jsou v příjemné vzdálenosti díky místním obchodům, případně dostupnost velkých obchodních center Olomouc City a Globus, je jen 7 minut z domu.

Do centra Olomouce i na Hlavní nádraží se dostanete maximálně do 15minut, a pokud rádi cestujete autobusem, zastávka je v pěší dostupnosti 5 minut.

 
 
Sportovní vyžití a relax pro každého

Tou nejlepší relaxací je aktivní odpočinek a těsná blízkost cyklotrasy umožňuje nejen výlety do odpočinkových a kulturních zón, ale i tréninkové možnosti na in-line brusle, koloběžku nebo běh. V létě je možnost koupání v nedalekých Poděbradech či Náklu, v blízkosti jsou také turistické trasy a Fitcentrum v dostupnosti do 5 minut autem.

 

Přejít na výběr domů Přejít na výběr domů

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.