Nová pobočka v Prostějově

FND firma na důvěru FNDauto 15.12.2022

Nová pobočka v Prostějově

Nejspíš jste zaznamenali, že v Olomouci funguje naše autopůjčovna úspěšně už několik let. Ale možná nevíte, že kousek vedle v Prostějově si od nás můžete půjčit auto také. A aby toho nebylo málo, v Prostějově jsme zároveň s autopůjčovnou otevřeli i náš první vlastní autoservis.

Na adrese Kostelecká 363/39 se v listopadu děly věci. Nový opěrný bod FND Auto otevřel svoje brány a běží na plné obrátky. Prostory sice ještě nejsou zcela v našich barvách, ale služby zde dostanete stejně kvalitní, jako na kterékoliv jiné FND pobočce. A co se týká nového kabátu… Už na něm pracujeme a brzy se dočkáte nové podoby.

Prostějov, město kruhových objezdů

Prostějov se někdy nazývá „městem kruhových objezdů“. A pokud se tam vydáte, asi velmi záhy pochopíte proč. Kruhové objezdy si v Prostějově opravdu oblíbili. A proč? Protože takovýto typ křižovatek zklidňuje dopravu a zvyšuje plynulost průjezdu městem. Najdou se i odpůrci této myšlenky, ale odborné studie a vlastní zkušenost dává za pravdu spíš kruhovým objezdům. My z FND Auto jsme Prostějovem projížděli už tolikrát a v různých denních dobách, že můžeme zodpovědně říct, že doprava je tam vesměs skutečně plynulá.

Když spojíte celkem dobrou průjezdnost městem a rovný okolní kraj, vychází Prostějovsko jako oblast pro řízení jako stvořená. Nemusíte se vůbec bát vyrazit na silnice. A pro případy, kdy nemáte dostupné svoje vozidlo, nabízí naše nová pobočka dobré řešení. Půjčit si auto je u nás opravdu snadné. Všechny formality jsme většinou schopni vyřešit do 10 minut a můžete vesele drandit. Zakládáme si na tom, že jsou naše auta v perfektním technickém stavu a v přiměřeném stáří, aby nabídly dostatečný komfort a byly pro své uživatele reprezentativní.

První FND autoservis

S Olomoucí hned vedle máme na Hané už druhé zastoupení. Ovšem Prostějov kromě autopůjčovny a všech našich služeb nabízí ještě jednu přidanou hodnotu. Máme zde náš vlastní autoservis. Kromě toho, že prohlédneme a opravíme váš vlastní vůz, stačí udělat pár kroků a rovnou si na nezbytně nutnou dobu, kdy se budeme starat o vašeho miláčka, půjčit vůz. Ideální varianta, pokud potřebujete být stále mobilní. Obvykle, když dáte auto do servisu, musíte utíkat na autobus, nebo pokračovat pěšky. V Prostějově nemusíte.

Jsme rádi, že se můžeme rozrůstat a nabízet tak svoje služby stále více lidem. Bez přestávky pracujeme na tom, jak naše služby zlepšit a zůstat na špici v kvalitě mezi autopůjčovnami. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem, pronájem s odkupem a vlajková loď naší společnosti – FND Mobilita. To všechno jsou služby, které můžete nově v Prostějově vyzkoušet. Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Autor: FND auto

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.