Jak na výběr autopůjčovny? Musí vítězit kvalita před cenou!

  • home icon
  • blog
  • FNDauto
  • Příspěvek: Jak na výběr autopůjčovny? Musí vítězit kvalita před cenou!

FND firma na důvěru FNDauto 03.02.2022

Jak na výběr autopůjčovny? Musí vítězit kvalita před cenou!

Každý, kdo někdy potřeboval půjčit auto a nebyl to právě vůz od kamaráda nebo někoho z rodiny, tak zamíří do autopůjčovny, která nabízí krátkodobé pronájmy. Jakou autopůjčovnu si ale vybrat a na co se zaměřit?

Často se nám ozývají klienti, kteří přijdou ke svému autu a nenastartují nebo mají jinou poruchu, ale auto nutně potřebují - například proto, že mají zaplacený víkendový pobyt někde na horách a nemají jinou možnost, jak se tam dostat, nebo potřebují na obchodní schůzku.

Očekávání klienta při vypůjčení vozu

Spolehlivý vůz, který ho dopraví tam, kam potřebuje. Když si vypůjčíte auto, tak věříte, že autopůjčovny se o auta starají a jsou pravidelně servisovaná. To bohužel neplatí u všech autopůjčoven, které jsou na českém trhu. Jak už jsme psali v našem shrnutí za rok 2021, tak právě loni jsme se zaměřili na obměnu našeho autoparku a přikoupení dalších vozů. Tato strategie se nám vyplatila hned v několika směrech.

Dvě poruchy vozů za rok 2021

Každé auto je stroj a může se porouchat. My si ale zakládáme na tom, aby se každý náš klient mohl na auto, které mu vypůjčíme, maximálně spolehnout. Pravidelně vozy servisujeme, měníme oleje, kontrolujeme brzdy, jezdíme na preventivní servisní prohlídky a další nutné úkony. Díky novějším vozům v autopůjčovnách a těmto servisům jsme měli v loňském roce pouze dvě nenadálé poruchy našich vozů – u jednoho vozu Opel Corsa se uvolnila z objímky hadička u motoru – v tomto případě trval servisní úkon trval asi 15 minut. Přesto ale náš klient obdržel náhradní vůz než jsme poruchu odstranili.

Druhou poruchou byla závada na automatické převodovce u vozu Škoda Octavia, zde opět klient obdržel okamžitě náhradní vůz stejné nebo vyšší kvality

Cena = kvalita?

Chápeme, že v dnešní době se lidé dívají na každou korunu, kde ušetřit a tím pádem hledají i tu nejlevnější variantu pro vypůjčení auta. Běžný scénář je, když nemáte „nejlevnější“ možnost, kterou jsme zmiňovali na začátku – vypůjčit si auto od kamaráda nebo rodiny, tak jdete do nejlevnější autopůjčovny v domnění, že „přece mi nepůjčí vrak“. Tato domněnka je ale mnohdy mylná. Často se nás obrací klienti, kteří již s více autopůjčovnami mají zkušenost a bohužel se nám jen potvrzuje, že ne každá autopůjčovna o své vozy pečuje stejně dobře jako my

Spokojený klient a zvýhodněná cena zapůjčení

Víme, že nejsme nejlevnější autopůjčovna v České republice, ale zato dokážeme klientům garantovat spolehlivost našich vozů. Samozřejmě je na každém, kdo si auto chce vypůjčit, jestli je ochotný si pár set korun připlatit za spolehlivý vůz nebo je raději „ušetřit“, ale zároveň podstoupit riziko, že nemucí v pořádku dojet na důležitou pracovní schůzku nebo čekat několik hodin na odtahovku, která ho doveze zpátky domů.

Naši klienti se k nám rádi vrací a pochvalují si kvalitu zapůjčených vozů. Navíc, pokud si auto půjčují opakovaně nebo pravidelně, tak mají možnost získat 10% slevu na další vypůjčení vozu a právě tím se třeba u FND Auto kompenzují cenové nabídky ostatních autopůjčoven.

Už máte jasno, na kterou autopůjčovnu se obrátit? :-)

Autor: FND Auto 

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.