FND Stavby: „Vy máte sen, my k němu známe cestu“

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: FND Stavby: „Vy máte sen, my k němu známe cestu“

FND firma na důvěru 29.07.2021

FND Stavby: „Vy máte sen, my k němu známe cestu“

Je vaším celoživotním snem bydlet v krásném domě se zahradou? Posláním firmy FND Stavby je vám tento sen splnit.

Během svého působení na českém trhu jsme jako firma FND Stavby úspěšně postavili již několik domů. Zakládáme si na dlouholetých zkušenostech v oblasti projektování, plánování a realizace výstavby rodinných domů.

Lidé často váhají, jestli pro stavbu domu zvolit stavební firmu nebo se do realizace pustit svépomocí. Kvůli nedostatku finančních prostředků se mnohdy rozhodnou vzít stavbu do svých rukou. Ve většině případů se ale nakonec stavba na vlastní pěst podstatně prodraží, zejména kvůli nedostatečné odbornosti běžného člověka. Na každé stavbě může vzniknout řada nesrovnalostí a drobných problémů, které díky své odbornosti umíme vyřešit nebo jim předejít.

Nejen že zařídíme výstavbu včetně projektu a vyřízení stavebního povolení, dokážeme předcházet problémům, které by výstavbu či samotné povolování stavby zpomalilo. Naši projektanti jsou dostatečně znalí a ví, které požadavky musí jak pozemek, tak i stavba splňovat.

Další výhodou, proč využít služeb stavební firmy, je vyřízení veškerých povolení u státních institucí. Může se stát, že úřady dokonce nechtějí komunikovat s klientem, ale přímo s projektanty, například právě kvůli dostatečné odbornosti. Dále také prověřujeme územní plán, ochranná pásma, inženýrské sítě a vyřizuje stavební i další potřebná povolení. Člověk tak šetří nejen peníze, ale i čas.

„V rámci prvního kontaktu odborně klientovi poradíme s výběrem materiálů, technologií topení, s chytrou domácností i s ostatními specifickými požadavky na budoucí bydlení – lokalitu, dojezdovou vzdálenost, velikost a dispozici domu, jestli má mít garáž, jak by měl dům vypadat, a na základě těchto informací navrhneme správný typ domu. Klient si může vybrat některý z našich typových domů, dispozičně máme v katalogu domy 3+kk až 6+kk s garáží, a doladíme s ním jen klientské změny nebo navrhneme a postavíme jeho vysněný dům na klíč. Stavíme kvalitní zděné domy, které mají dlouhou životnost, lepší zvukovou izolaci pro větší pohodu a klid, jsou odolnější vůči vodě i případnému požáru a jsou charakteristické svou vynikající tepelnou akumulací, kdy umožňují v zimě teplo a v létě příjemný chládek,“ zmiňuje průběh schůzky Ing. Patrik Legut, jednatel firmy FND Stavby.

Pokud klient nevlastní svůj pozemek, divize FND Reality jim ho vyhledá a dokáže vyjednat i lepší cenu, protože zná cenu reálnou a během prověřování pozemku může objevit skryté vady, kterými může při vyjednávání argumentovat. „Pro naše klienty vyřídíme kompletní projektovou dokumentaci, administrativu s úřady, financování i realizaci samotnou. Po vyřízení potřebných povolení začíná výstavba, kterou realizujeme do 12 měsíců od počátku výstavby. Dle mého názoru by člověk měl nechat všechny starosti na stavební firmě a on by měl jen vybírat finální materiály, zejména dlažbu, obklady, podlahy, dveře a další vybavení,“ popisuje proces výstavby pan Legut.

CHCI POSTAVIT DŮM

Autor: FND Stavby

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.