Co je u našich typových domů nového?

  • home icon
  • blog
  • Příspěvek: Co je u našich typových domů nového?

FND firma na důvěru 12.02.2021

Co je u našich typových domů nového?

Od roku 2019 jsme do naší nabídky zařadili celkem 20 typových domů. Během té doby se nám od vás dostávalo hodně zpětné vazby a dotazů. Sesbírali jsme jich dost natolik, abychom je pro vás všechny doplnili do našeho online katalogu na webu.

O čem jsou FND Stavby
Kdo ještě neví, na jaké domy se zaměřujeme, jsou to domy zděné. Vnímáme je jako kvalitní a bezpečné pro bydlení s rodinou a dětmi. V létě udržují příjemný chládek, v zimě zase teplo. Navíc vydrží několik desítek let bez větších oprav. Dispozičně máme v nabídce domy od 3+kk až 6+kk+garáž, ale na přání vám postavíme i větší a prostornější dům.

Často se ptáte, my odpovídáme
Mnozí zájemci o naše domy se při výběru řídí pouze cenou domu a mnohdy zanevřou dřív, než se dozví, co vlastně uváděná cena obsahuje. I tyto informace jsme sjednotili a dali do kupy, abyste je měli na první dobrou. U nás máte vždy v ceně samozřejmě projektovou dokumentaci domu, základovou desku a stavbu domu. Věděli jste, že naše ceny již obsahují také koupelnu, WC, vnitřní obklady, elektrické podlahové vytápění, podlahové krytiny, okna, dveře i patnáctiprocentní DPH?
Cena domu naopak neobsahuje to, co je vhodnější, když si člověk zařídí podle svých představ. U nás se jedná o nábytek, osvětlení, kuchyňskou linku, terénní úpravy okolo domu, oplocení a dopojení na inženýrské sítě. Tím ale nechceme říct, že vám nic z toho nezvládneme provést. Pokračujte ve čtení dále.
Jako další jsme doplnili výměry místností. Takto již déle nemusíte zkoumat půdorys v galerii, ale pouze jednoduchou přehlednou tabulku s výčtem místností a jejich výměrou. Dokonce si můžete stáhnout zdarma náš katalog všech našich rodinných domů ve formátu PDF.

Klientské změny a klientský servis
Vizualizace našich domů jsou orientační. Pomáhají k tomu, abyste si dokázali lépe představit, jak může váš dům ve finální podobě vypadat. Dále hlavně proto, že díky klientským změnám a servisu dokážeme upravit vše přesně podle vašich představ. Přejete si jiná okna, velikosti dveří, přechodové lišty, barvu maleb, kuchyňskou linku, mít na zahradě bazén, terasu s pergolou nebo oplocení s vjezdovou bránou? To vše a mnohem více zkrátka umíme a rádi to pro vás uděláme v rámci našeho klientského servisu.

Zvýhodnili jsme měsíční splátky
Naše firma nabízí unikátní řešení financování vašeho domu. Tím, že máme kolem sebe další divize jako jsou FND Finance, FND Reality nebo FND Auto, jsme schopni vám nabídnout komplexní řešení co se týče bydlení a spokojeného života. Nemáte dostatek finančních prostředků? Máte nemovitost, kterou chcete prodat, a za získané peníze s námi postavit dům? K novému domu nové auto? Díky kombinaci našich produktů se dostanete na zvýhodněné měsíční splátky, které vám žádná banka nenabídne. To vše ve FND prostě umíme a zkrátka pro nás neexistuje konkurence.

Co bude dál?
Přiznáváme, že vždy je co zlepšovat. Proto již například probíhá vylepšení vizualizací v galerii. V brzké době je na našem webu aktualizujeme.
Ke každému typovému domu doplníme jeho kartu, kterou si budete moct zdarma stáhnout, vytisknout a budete tak mít vždy při ruce veškeré informace o vašem budoucím domě, které můžete například pohodlně ukázat svým blízkým u nedělního oběda.
V neposlední řadě probíhají na projektovém oddělení práce na nových typových domech pro rok 2021, které zveřejníme již během jara. Zůstaňte naladěni, máte se na co těšit! Prozradíme vám jedno tajemství – mezi novými domy bude i dlouho očekávaný a velmi poptávaný dům z „titulky“, ale pssst.

KATALOG RD ONLINE           KATALOG RD PDF

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.