Představujeme nové typové domy #1

FND firma na důvěru FNDstavby 20.05.2022

Představujeme nové typové domy #1

Přichází nejvyšší čas vám ukázat, na čem jsme (mimo stavění domů) trávili poslední měsíce. Jste připraveni na ukázku prvních pěti zcela nových domů?

V březnu jsme psali článek o velkých změnách, co se týče vizualizací, půdorysů a virtuální reality. Zároveň jsme odhalili i jeden z nových typových domů Jasmína. Pojďme se na něj detailněji podívat spolu s dalšími čtyřmi zcela novými domy.

Představení v bodech:

    • dispozice 3+kk, 4+kk, 5+kk
    • užitná plocha 52,6 m2 až 209,2 m2
    • cena již od 2.650.000 Kč
    • bungalovy i patrové

Dům Jasmína, 3+kk, 52,6 m2

Jasmína je náš nejmenší dům z kategorie 3+kk. I přes svou malou užitnou plochu nabídne komfortní ložnici s prostorem pro šatnu, druhý samostatný pokoj, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. Největší část domu představuje obývací pokoj s kuchyní a jídelnou.

VÍCE O DOMU

Dům Nikola, 3+kk, 53,7 m2

Nikola je prakticky navržený rodinný dům se dvěma pokoji a obývacím pokojem s kuchyní. Koupelna je ve standardu vybavená vanou, WC a dvojitým umyvadlem. V domě se nachází i technická místnost pro pračku a sušičku.

VÍCE O DOMU

Dům Marek, 3+kk, 67,6 m2

Rodinný dům Marek s dispozicí 3+kk nabídne noční část zcela oddělenou od denní části, především díky prostorné chodbě. V koupelně je dostatek místa pro vanu, sprchový kout i dvojité umyvadlo. Samozřejmostí je i samostatná technická místnost na pračku, sušičku a bojler.

VÍCE O DOMU

Dům Zbyněk, 4+kk, 95,8 m2

Dvoupodlažní dům Zbyněk se svou zastavěnou plochou hravě vleze i na menší pozemek. Ve vysokém standardu nabídne mimo jiné i moderní okna včetně dvou francouzských, ze kterých získáte z obývacího pokoje a kuchyně snadný přístup do zahrady.

VÍCE O DOMU

Dům Dominik, 5+kk+dvougaráž, 209,2 m2

Náš největší, vysoce nadstandardní rodinný dům Dominik 5+kk nabídne velmi prostorné obytné místnosti, velkorysý obývací pokoj a částečně oddělenou kuchyň s jídelnou. Ložnici náleží šatna a menší koupelna s toaletou. Velkým bonusem domu je venkovní sklad, technická místnost a dvougaráž.

VÍCE O DOMU

V následujících měsících se budeme věnovat i virtuálním prohlídkám těchto domů. Díky nim se ocitnete přímo v domě a můžete si jej prohlédnout ze všech úhlů. Máte se na co těšit.

Autor: FND Stavby

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.