Jeli jsme na plné otáčky

FND firma na důvěru FNDauto 18.01.2022

Jeli jsme na plné otáčky

Divize FND Auto byla v minulém roce nejživějším článkem celého holdingu FND. Prázdné půjčovny i mimo vrchol sezóny a nespočet najetých kilometrů jsme nečekali.

V předchozím roce bylo naším největším cílem obměnit vozový park za novější, kvalitnější a dostupnější vozy, na které je většina řidičů zvyklá, a to se nám i podařilo. Průměrné stáří aktuálně nabízených vozů je čtyři roky a méně. Navýšili jsme také počet nabízených vozů na všech půjčovnách průměrně o 50 %.

Dále jsme otevřeli v pořadí již třetí pobočku, která si podmanila metropoli Olomouckého kraje. Na ostatních pobočkách v Brně a Jihlavě jsme výrazně posílili jejich prezentaci díky billboardům, bannerům, osvětlení a zpříjemnili jsme interiéry půjčoven pro setkávání s klienty.

V online světě jsme také nelenili. Doposud se pravidelně snažíme s našimi klienty a příznivci udržovat kontakt na sociálních sítích a na webových stránkách jsme zpřehlednili nabídku našich vozů.

Přes hlavní sezónu (květen-září) jsme jeli na plné otáčky. Měli jsme úplně vyprázdněné půjčovny a neustále přicházely poptávky na další vozy.

Věřím, že tento rok bude ještě silnějším, protože pro vás stále hledáme a zajišťujeme další kvalitnější vozy a zvyšujeme úroveň klientského servisu.

Autor: Rudolf Králík

NACHYTŘETE SE

Nové články

benefits backgound
DŮVĚRYHODNOST

DŮVĚRYHODNOST

Důvěra se nedá koupit, musíme si ji zasloužit svými činy a výsledky.


Spolehněte se na nás.

BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Zajistíme za vás všechny papíry, oběhneme úřady a zajistíme financování.


Vy žijte

ODHODLÁNÍ

ODHODLÁNÍ

Ne pro nás není odpověď. Hledáme takové řešení, které dává smysl.


Vám i nám.

EMPATIE

EMPATIE

Chápeme vaše problémy i obavy. Pomůžeme vám najít řešení.


Nasloucháme.

KOMPLEXNOST

KOMPLEXNOST

Ten umí to a ten zas tohle. V FND za vás vyřešíme vše co je třeba.


Pod jednou střechou.